Minősítések hada – avagy ezért érdemes bíznod bennünk
PC Aréna Blog

Minősítések hada – avagy ezért érdemes bíznod bennünk

May 26, 2019

Hallottál már a Bisnode üzleti információszolgáltatóról?

Nem?

Tripla “A” minősítéssel Magyarországon mindössze a cégek 0.63%- a rendelkezik, szóval elég kevesen tartozunk ebbe az elit körbe.

Nem osztogatják ám mindenhol ezt a papírost!

Mi is keményen dolgoztunk, hogy megkapjuk az első “A” betűt. Aztán a másodikat.

Most már ott tartunk, hogy büszke Tripla “A” – sok vagyunk, ami hatalmas felelősséggel jár, nem csak dicsőséggel.

A siker nemcsak fény és csillogás. A siker felelősség. A siker elvárás.

A mi piaci területünkön sosem volt egyszerű fennmaradni és sikeresen működni, hiszen teljesen máshogy szocializálódott a társadalom. Használt? Dobd ki! Mi azonban egy egészen más filozófiában hiszünk.

Emlékszel? Ne dobd ki, ÚJÍTSD FEL!

Ami új, az nem feltétlenül jó, mert a minőség alapvetően a befektetett munka mennyiségétől, a fejlesztéstől és a karbantartás rendszerességétől függ. No meg a hozott anyagtól.

Apropó, hozott anyag! Van egy nagyon szuper szemléltető videóm, amit feltétlenül meg kell nézned, ha tudni szeretnéd, hogy is néz ki egy minőségi laptop:

Gagyi vs prémium laptop

EZT a pár részletet MINDIG figyeld meg, ha laptopot vásárolsz. Erről bővebben később is írok majd Neked, hiszen számtalan olyan tényezőre kell odafigyelni, ami meghatározhatja a jövőbeli kapcsolatodat az új, pofás kis gépeddel…

Pénzből élünk, pénzért dolgozunk mi is, így az első és legfontosabb, hogy ezt a felfogást tovább is vigyük az ügyfeleinkkel való pénzügyi ügyletekbe is.

Hiszen a pontos elszámolás a jó kapcsolat alapja. 

Találkozunk a következő posztban! 😉