Kérdések és válaszok a Dell Latitude kapcsán
PC Aréna Blog

Kérdések és válaszok a Dell Latitude kapcsán

Nov 22, 2023

Mit kell tudni a Dell márkáról?

A Dell egy amerikai vállalat, melynek székhelye Texasban található, és évek óta foglalkozik számítógépek, laptopok, monitorok, adattároló eszközök gyártásával. A céget 1984-ben alapította Michael Dell, és neki köszönhetően a márka hamar ismertté vált. Legfőbb konkurensük a HP.

Mindazonáltal a Dell jelenleg is az egyik legnagyobb számítógépgyártó vállalat, amely folyamatosan fejlődik, és kínál innovatív megoldásokat magánszemélyek és üzleti felhasználók számára is. Jelmondatuk: Hozzon ki többet a mából!

Mi jellemzi a Dell Latitude a laptopokat?

A Dell többféle termékcsaládot kínál, leghíresebbek a Dell Latitude laptopok, amelyek az üzleti kategóriába sorolhatók, éppen ezért nagyon strapabíróak.

Egyik fő jellemzőjük, hogy nagyon könnyűek, ezért azok számára remek választásnak bizonyulnak, akik gyakran járnak üzleti útra, sokat utaznak. Ugyanakkor a gépek teljesítménye is kiváló: a legnívósabb alkatrészeket használták fel a gyártásukhoz, a lehető legoptimálisabb szinten működnek a készülékek utazás során is. Az új gépeknél az akkumulátor teljesítménye kiemelkedő.

Ezeket a laptopokat több évre tervezték, időtálló eszközök, így használt állapotukban is kifogástalanul működnek. Kínálatunkban kedvező áron szerezheted be ezeket a felújított Dell Latitude laptopokat. Akár munkához, akár tanuláshoz van szükséged egy megbízható eszközre: ebben a márkában nem fogsz csalódni!

Melyik Dell Latitude laptopot válasszam? Mit jelentenek a termék neve mögötti számok?

Bizony nem egyszerű választani a sorozat tagjai közül, segítséget jelenthet, ha tudod, mit jelentenek a név mögötti számok. Röviden összefoglaljuk, mit kell ezekről tudni.

Az első szám mutatja a szériát: minél magasabb ez a szám, annál magasabb minőségű a laptop. A 3000-es széria a belépőszint, ezt követi az 5000-es, majd a – mivel a 6000-es már kifutott – 7000-es széria jön: ezek már felsőkategóriás terméknek számíanak.

A második számból megállapíthatjuk, hogy mennyi a kijelző átmérője: ha 4-et látsz itt, akkor 14 colos, ha 3-at, akkor 13 colos termékről van szó.

A harmadik szám a processzor generációját adja meg. A számsor végén pedig minden esetben egy nullát találunk, aminek nincs különösebb jelentése.

Ennek tudatában már könnyen belátható, hogy a Dell Latitude 7390 laptop termékünk igen jó vételnek számít:

  • a felsőkategóriába tartozik, kiváló minőségű,
  • a kijelző mérete 13,3 col, így könnyű hordozni,
  • 9. generációs, Intel Core i5 processzor van benne, ezáltal gyors a gép,
  • 8 GB RAM-mal és 240 GB-os SSD-vel van felszerelve,
  • Full HD-s (1920x1080 pixeles képernyő),
  • Windows 10 Pro-val árusítjuk.

Mivel használt laptopról van szó, igen kedvezményes áron juthatsz hozzá, és minimum két év garanciát is vállalunk a termékre.

Új vagy használt Dell laptop?

Használt laptopjaink között a Dell Latitude sorozat tagjait találod meg, új laptopjaink között azonban vannak más modellek is. Ilyen például a Dell Inspiron vagy a Dell Vostro, amelyeket magánszemélyeknek javaslunk, inkább otthoni felhasználásra alkalmasak. Érdemes elolvasni az egyes adatlapon található információkat, hogy ki tudd választani a legmegfelelőbbet.

A felújított Dell Latitude laptopokon belül nagyon keresettek a 2in1, azaz az érintőkijelzős laptopok. A nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes azonnal lecsapni rájuk.

Kísérd figyelemmel oldalunkat, hogy elsőként értesülj, ha megjelenik egy ilyen készülék a kínálatunkban! Ha maradtak még kérdéseid a Dell üzleti laptopjaival kapcsolatban, keress minket bátran!