Így lesz a használtból felújított
PC Aréna Blog

Így lesz a használtból felújított

May 08, 2019

Itt jön képbe a folyamat, amely – akármennyire is elcsépelten hangzik – innovatívan képes megváltoztatni az IT eszközök széles piacát:  

Használtból felújítottat alkotunk.  

1. Amikor a gépek megérkeznek hozzánk, beteszteljük az egyedi fejlesztésű tesztelő szoftverünkkel (tekintve, hogy elég egyedülálló tevékenység a miénk, így kénytelenek voltunk egy tesztelő szoftvert is beújítani…) 

2. Ha például a szoftverünk alkatrészproblémára hívja fel a figyelmet, minőségi, márkás alkatrészre cseréljük a hibásat, és újrafuttatjuk a tesztet.  

3. Miután mindent rendbehoztunk, alapos tisztítási folyamaton esnek át az eszközök kívül és belül 

4. A laptopok gyári billentyűzete minőségi magyarosítási műveleten esnek át (hallottál már a billentyűzet szitázásról?) 

5. Az előtelepítés után, professzionálisan csomagolva, fóliázva, egyedi pcarénás dobozba kerül a megvásárolt eszköz, hogy az új tulajdonosának akár 24 órán belül elküldjük. Igen, 24 óra, hát nem szuper?! 

Nézd, így működik, mutatom a videót: 

A termék életútja Aréna módra

Egy kicsit többet is mutattam, mint amiről beszéltem, de az információ ugye hatalom, emlékszünk? 🙂 De ne aggódj, mutatok még!

Tehát ez a blog azért jött létre, hogy Neked segítsen eligazodni a piacon, legyen akármilyen jellegű is az igényed IT eszközök terén. Gyors? Megbízható? Időtálló?  

Itt a megoldás. Felkaroljuk a klasszikus modelleket, aktualizáljuk a szerkezetüket, harmadáron még Microsoft Windows–t is telepítünk rá, ha kéred, ezután Neked nincs más dolgod, mint hogy bekapcsold és használd.

Minőségi, technológiai szempontból csúcsgépeket adunk Neked, amelyeknek az ára sem elrettentő. Nézd meg, hogy lesz a használt, örökzöld gépből aktualizált, kulcsrakész eszköz:

Dávid kollégám meséli el, mi is történik pontosan egy felújításra váró számítógéppel

Nos, ezek után gondold végig újból, mit is jelent az a szó, hogy minőség. Még mindig az új kommerszben hiszel…?  

Írd meg a válaszod kommentben! Mindig érdekel minket a véleményed. ?