Egyre népszerűbb termék az okosóra
PC Aréna Blog

Egyre népszerűbb termék az okosóra

Feb 21, 2024

Mire való az okosóra?

Az okosóra egy remek kiegészítője a mobiltelefonoknak, de olyan plusz szolgáltatásokat is nyújt, amelyeket azok nem. Ez annak köszönhető, hogy az órát a csuklónkon viselhetjük, ennek következtében mérni lehet vele a pulzusszámunkat, oxigénszintünket, folyamatosan képes tájékoztatni bennünket a készülék a testünkben észlelt változásokról. Méri az alvásidőt is.

De nemcsak ezért hasznos, hanem mert egy pillantással megtudhatjuk, mik a hírek a nagyvilágban. Jelzi, ha hívnak bennünket vagy levelet kaptunk. Sportolás közben is velünk lehet, sőt mi több a legtöbb okosóra medencében is hordható.

Egyes modellekkel könnyedén irányíthatjuk az okosotthon rendszerünket, és még fizetéshez is használhatjuk őket. A beépített érzékelőknek köszönhetően számos okosóra képes gyorshívást indítani baleset esetén, amely akár életmentő is lehet.

Nemcsak hasznos, hanem dizájnos kiegészítő is: bármilyen öltözékkel jól mutat, így a viselőjének önbizalmat adhat. Tekintsd meg te is a kínálatunkban található okosórákat, és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb terméket! Gyártó alapján érdemes választani, a márkahűség sokat számít.

A legnívósabb okosóra: az Apple Watch S9

Természetesen, ahogy az okostelefonok piacán, itt is az Apple-termékek vezetnek. A iPhone-ok mellé kínált okosórák, az Apple Watchok több verziója megtalálható kínálatunkban, közülük az Apple Watch S9 GPS 45mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Band M/L az egyik legnívósabb.

Ez a kiegészítő számos funkcióval rendelkezik, és kinézetre is gyönyörű. A tok mérete: 45 x 38 x 10,7 mm, a kijelző mérete: 1,9". Csak az iPhone-okkal kompatibilis, iOS operációs rendszere van.

A kétmagos CPU és a négymagos Neural Engine felgyorsítja a folyamatokat: könnyed kommunikációt tesz lehetővé. Elég csak kétszer összekoppintani a mutató- és a hüvelykujjadat, hogy elindíts egy funkciót.

Ami különösen megnyerő: a 2000 nites fényerő – így nem maradsz le semmiről, tűző napsütésben is ugyanúgy észlelni tudod a kijelzőn megjelenő információkat. A mobilhálózatról is működő szerkezetnek hála, lehetsz az erdő közepén futás közben vagy a víz alatt az úszóedzésen, nem maradsz le semmiről, megkapod az értesítéseket a telefonodtól távol is.

Az okosórák legnagyobb előnye, hogy aktívan részt vesznek az egészséges életmódra nevelésben. Az Apple Watch S9 modell is tudja mérni a pulzusszámot, véroxigénszintet, figyeli az alvási ciklust, kijelzi az elégetett kalóriát is. Sőt, a lelki állapotod is naplózhatod általa, amely az önreflexióhoz nagy segítség lehet: a Tudatosság app remek találmány!

Természetesen számos további extrával is rendelkezik ez az okosóra: van például beépített NFC, így egy csuklómozdulattal tudsz vele fizetni bárhol, a GPS-szel pedig a helymeghatározás és a navigáció is egyszerű.

Ha mindez nem lenne elég: a karbonsemleges tok-óraszíj kombináció és a lenyűgöző forma biztos sokak érdeklődését felkelti a termék iránt. Külső raktárunkból megrendelheted te is, napokon belül ingyenesen szállítjuk ki számodra.

Egy igen közkedvelt modell: a Xiaomi Redmi Watch 2

Nemcsak remek ára, hanem a kompakt kialakítása miatt is sokan választották már a Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Black termékünket. A kijelző mérete itt 1,55", a tok mérete 41,2 x 35,3 x 10,7 mm. Több, mint egy hétig bírja feltöltés nélkül, és megvan ebben is minden hasznos funkció:

  • GPS,
  • giroszkóp,
  • pulzus- és gyorsulásmérő,
  • alvásfigyelés,
  • elégetett kalória kijelzés.

Ez is vízálló 50 méterig: úszás, zuhanyozás közben is használható.

Hasznos appok segítségével nyomon követheted az edzéseidet, figyelemmel kísérheted az egészségi állapotodat, és persze nem maradsz le a hívásokról, értesítésekről sem.

A Xiaomi-telefontulajdonosoknak kihagyhatatlan bármelyik Xiaomi Watch – nézz szét okosóráink között! Ha nem tudod, mi alapján válaszd ki a megfelelőt, keress bennünket bátran!