Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kik vagyunk? 

Feketeöves szakemberek vagyunk, akik mindent megtesznek, hogy professzionális felújított laptopok jussanak hozzátok. Mi azonban nem csak arról gondoskodunk, hogy minőségi, márkás számítástechnikai eszközöket vásárolj kedvező áron. A Greenlaptop.hu csapata nem csupán a nevében zöld, mi környezettudatosan viszonyulunk a földhöz, és a felújított eszközök újrahasznosításával kisebb ökológiai lábnyomra törekszünk vállalati és egyéni szinten egyaránt. Szeretnénk a lehető leghatékonyabban felhasználni az erőforrásokat, hogy hulladék helyett értéket teremtsünk. Segíteni akarunk, hogy tovább működjenek és hasznosuljanak a számítógépek, hogy rajtad keresztül és általad új életre keljenek, akkor is, ha másnak már nincs rájuk szüksége.

Ha Te is szeretnél elmozdulni a zero waste szemlélet és életmód felé, vagyis hogy minimalizáld vagy akár teljesen nullára redukáld a hulladéktermelésedet, a használt elektronikai cikkek, akár felújított számítógépek vásárlása és használata lehet az egyik első lépés a helyes irányba. 

Ha szükséged van egy jól működő számítógépre 

 • iskolai vagy online oktatáshoz, 
 • irodai vagy otthoni munkához, 
 • ingázáshoz,
 • utazáshoz,
 • játékhoz,
 • vagy egyszerű otthoni használathoz

és fontosnak tartod a környezettudatosságot, akkor nézz körül az oldalunkon! 

Van még néhány érvünk a Greenlaptop mellett:

 • mi kizárólag a legjobb márkákkal dolgozunk, 
 • mi minden egyes gépet alaposan átnézünk, cseréljük bennük, amit kell, frissítjük, tisztítjuk, így hozzád egy szinte új állapotú eszköz kerül,
 • velünk nem kockáztatsz: egy újabb lépést teszel a fenntartható jövőért, mi pedig garantáltan 1 év, kérésre akár 3 év jótállást adunk neked a gépek mellé,
 • munkatársaink professzionálisak, hosszú évek tapasztalata áll mögöttünk,
 • ügyfélszolgálatunk kedves, figyelmes, kérdezz tőlük bátran, 
 • a minőség mellett a gyorsaságra is figyelünk, ha megrendelted a gépet, akár 24-48 órán belül már használhatod is! 

Használt vagy új gép?

Ha bemész egy bevásárlóközpontba, könnyen vásárolhatsz új, de kevésbé minőségi számítógépet, laptopot, notebookot. A valóban minőségi új gépekért viszont hatalmas összegeket húznának le a kártyádról. Ha nálunk vásárolsz, három legyet ütsz egy csapásra, hiszen minőségi felújított gépekhez jutsz hozzá hihetetlenül kedvező áron úgy, hogy közben komoly lépéseket teszel a környezettudatoság felé.  

Mi az a felújított számítógép?

Hozzánk üzleti, irodai környezetből érkeznek a gépek, vagyis már az előző tulajdonos is vigyázott az eszközre. Mi a Greenlaptopnál pedig különös gonddal átvizsgáltuk, ha bármilyen alkatrészt ki kell cserélni, mi elvégezzük a cserét is.

A felújított számítógépeknél elvégeztük az adattörlést, a teljes körű tesztelést és kijavítottuk az esetleges kisebb hibákat. Egy felújított számítógépnél az eredeti alaplappal dolgozunk. Ha az alaplapot is ki kell cserélni, akkor már új gépről beszélünk. 

A felújított géppel nem csak te jársz jól, de a Föld is!  

A szeméttermelés és a környezetszennyezés napjaink egyik legégetőbb problémája. A mérhetetlen mennyiségű elektronikai hulladék különösen nagy károkat okoz a világ szegényebb részein. Afrika és Kína egyes városaiban szeméthegyek jönnek létre a helyben koncentrálódó elektronikai hulladékból – többek között mobiltelefonokból, számítógép- és laptopalkatrészekből, amely iszonyatos környezeti szennyezést jelent és az ott lakók életét is veszélyezteti.

Mi a Greenlaptop.hu-nál hiszünk az újrahasznosítás erejében, és abban, hogy érdemes terméket minél tovább használni, ahelyett, hogy a folyamatos fogyasztás határozná meg az életünket. Használt laptopjaink egy teljesen új eszközhöz mérhető minőséget képviselnek, és egy átlagos otthoni vagy akár üzleti felhasználó igényeit maximálisan kielégítik. Mindez azért is fontos, mert így túlfogyasztás és a hulladéktermelés helyett hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb gazdasági rendszer működéséhez. 

Miérr válaszd a Greenlaptopot? 

Mert mi figyelünk rád, a számítógépekre és a Földre! Nálunk kizárólag prémium alkatrészekből épített eszközöket találsz, amelyeket különös gonddal tesztelünk és javítunk, ha szükséges, hogy hozzád nagy munkabírású, jól működő eszköz jusson, amivel hosszú évekig dolgozhatsz. Mivel a mi eszközeinkre alapból két év, jótállás vonatkozik (ezt akár három vagy öt évre is kiterjesztheted), teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz tőlünk. Ráadásul egy felújított laptop megvásárlásával sokat teszel a környezettudatosságért.

24-48 órán belül nálad a gép!

A minőség mellett a szolgáltatás sebessége is fontos számunkra. Add le a rendelésedet és munkanapokon 24-48 órán belül leszállítjuk hozzád az eszközt. 

Hogyan döntsd el, hogy melyik gép legyen a Tiéd?

Nehezedre esik a döntés? Vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és mi segítünk abban, hogy tényleg a számodra legjobb gépet válaszd!